Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. Locul de unde poate fi descărcată

Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. Locul de unde poate fi descărcată

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat luni aplicaţia mobilă pentru clienţi, disponibilă atât pe telefonul mobil, cât şi pe desktop, după mai multe luni de testare.

Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. Locul de unde poate fi descărcată
de Milena Niță    |    02 Oct 2023   •   13:31

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

"Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. 

Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică.

Printre caracteristicile-cheie ale aplicației iHidro se numără:

- Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.

- Gestionarea locurilor de consum: Cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.

- Secțiuni utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:

1. Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.

2. Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricului de consum.

3. Contul meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.

4. Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor", se arată în comunicatul companiei Hidroelectrica transmis, luni, presei.

Plata facturilor Hidroelectrica nu se va putea face odată cu lansarea aplicaţiei, ci după instalarea modulului de procesare, odată cu finalizarea procedurii de achiziție publică. 

"Cu aplicația destinată clienților Hidroelectrica se vor putea achita facturile, urmând ca, ulterior lansării, să i se adauge modulul de procesare a plăților (odată cu finalizarea procedurii de achiziție publică). 

Într-o primă fază, aplicația va putea fi utilizată pentru a vedea istoricul facturilor, pentru consultarea soldului și pentru transmiterea indexului, venind astfel în sprijinul celor circa 600.000 de clienți ai companiei Hidroelectrica", a declarat Bogdan Buciu, consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, pentru Antena3.ro.

Aplicaţia Hidroelectrica se poate descărca de aici:

iOS: https://apps.apple.com/ro/app/ihidro/id6446598024

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details...

Site WEB: https://ihidro.ro/Portal

"Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic, cu implicații în siguranța națională. 

Compania exploatează un număr de 187 de centrale, cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW", mai informează compania.

Cum plăteşti factura Hidroelectrica în rate

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare. 

Iată modele de cereri: FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Vezi şiModel de declaraţie pentru compensarea facturilor la curent. Cine sunt românii care primesc bani pe cardul de energie

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close