Antena 3 CNN Actualitate Procurorii anchetează cazul tinerei care a ajuns la spital, în comă, direct de la locul de muncă (VIDEO)

Procurorii anchetează cazul tinerei care a ajuns la spital, în comă, direct de la locul de muncă (VIDEO)

Procurorii anchetează cazul tinerei care a ajuns la spital, în comă, direct de la locul de muncă (VIDEO)
12 Mar 2010   •   19:07

Procurorii s-au autosesizat şi anchetează cazul tinerei care a ajuns în comă direct de la locul de muncă. Femeia a ajuns la spital cel mai probabil din cauza epuizării la locul de muncă se simte din ce în care mai rău. Starea ei s-a agravat în ultimele ore. Ramona Cîciu este în comă profundă şi respiră cu ajutorul aparatelor. Femeia era programator la o companie multinaţională.

Medicii cred că femeii i s-a făcut rău din cauza unei inflamări a inimii, provocată de o infecţie. În acelaşi timp, nu pot spune cu certitudine că şocul nu a fost provocat de surmenajul fizic de la serviciu.

?A apărut ceea ce noi numim diabet insipid, incapacitatea de a regla cantitatea de apă. În plus o hipertermie, o creştere a temperaturii corpului?, a declarat Bogdan Popescu, purtător de cuvânt la Spitalul Universitar.

Rudele tinerei îşi păstrează speranţa că aceasta îşi va reveni. Femeia de 34 de ani a lucrat iniţial ca analist, apoi ca programator la o multinaţională. Reprezentanţii firmei spun că angajata nu era suprasolicitată la serviciu.

?Doamna este printre cei mai vechi şi mai competenţi oameni ai companiei. Nu am cum să îmi explic. suntem cu toţii şocaţi. Este total neaşteptat. Carmen îşi făcea treaba cu foarte multe corectitudine, nu îi ceream să facă mai mult?, spune o reprezentantă a companiei.

Colegii de birou au însă o altă variantă: "Munceam enorm, uneori rămâneam şi peste noapte, până a doua zi dimineaţa, dar ne plăcea ce făceam şi eram un colectiv extraordinar, ne înţelegeam foarte bine", a declarat Elena, o colegă de serviciu, citată de cotidianul Gândul.

Rudele Ramonei spun că era într-adevăr stresată şi se temea să nu-şi piardă locul de muncă, după ce compania făcuse deja restructurări. "Nu pot să spun exact cât muncea. Dar nu vreau să acuz firma, cel puţin nu în acest moment. S-a întâmplat o tragedie căreia mă străduiesc să-i fac faţă? încerc să-mi păstrez optimismul şi să sper că poate va fi bine", a spus Marius, soţul femeii, citat de Gândul.

Spacialiştii nu iau decocamdată în calcul varianta unui accident de muncă. În acest caz s-au sesizat şi procurorii, care cercetează împrejurările în care femeia a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă.


Antena 3


×
Subiecte în articol: loc de munca stres
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close