Antena 3 CNN Actualitate Procurorii au început urmărirea penală, după ce maşina ministrului Barbu a fost vandalizată

Procurorii au început urmărirea penală, după ce maşina ministrului Barbu a fost vandalizată

Procurorii au început urmărirea penală, după ce maşina ministrului Barbu a fost vandalizată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Oct 2013   •   16:47

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 au deschis un dosar penal după audierile de noaptea trecută, se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publicii şi ultraj contra bunelor moravuri.

 
S-a început urmărirea penală în acest caz, însă in rem, astfel că anchetatorii nu vizează o persoană anume, ci s-a început urmărirea penală pentru comiterea celor două infracţiuni în cauză.
 
Astăzi au fost auditate peste 20 de persoane la Poliţie, în acest caz. Poliţiştii ar fi reuşit să-l identifice pe cel care ar fi spart cu pumnul luneta maşinii în care se afla demnitarul.

 
Daniel Barbu a depus plângerea în calitate de reprezentant al Ministerului, pentru că maşina în care se afla şi este distrusă parţial aparţine Ministerului Culturii.
 
Plângerea este depusă pentru distrugere şi, cu siguranţă, după această plângere se va începe urmărirea penală şi pentru comiterea infracţiunii de distrugere.
 
Ministerul Culturii s-a constituit parte civilă şi urmează să comunice organelor de anchetă care este prejudiciul rezultat în urma incidentului de aseară pentru a-şi putea recupera banii.
Ministrul Culturii, huiduit de protestatari în Capitală. Maşina lui Barbu, atacată cu pietre

Daniel Barbu: „Eu nu am fost agresat, dar maşina a fost vandalizată”


 

×
Subiecte în articol: daniel barbu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close