Antena 3 CNN Actualitate Procurorii confirmă dezvăluirile de la Antena 3. Persoana cu care s-a văzut Dan Condrea la Ploiești a fost deja identificată

Procurorii confirmă dezvăluirile de la Antena 3. Persoana cu care s-a văzut Dan Condrea la Ploiești a fost deja identificată

Procurorii confirmă dezvăluirile de la Antena 3. Persoana cu care s-a văzut Dan Condrea la Ploiești a fost deja identificată
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2016   •   10:19

Procurorii confirmă dezvăluirile făcute marți, la Antena 3, cu privire la călătoria lui Dan Condrea la Ploiești, înainte de accident.

Reporterul Antena 3 a afirmat că, potrivit unor surse, deși nu era filat, anchetatorii au identificat deja persoana cu care s-a văzut Dan Condrea la Ploiești.

Mai mult, anchetatorii aveau informația că patronul Hexi Pharma nu intenționa să plece din țară, ba chiar era în contact cu anchetatorii.

Fosta soție a lui Dan Condrea a declarat, în ziua accidentului, că patronul Hexi Pharma se întorcea de la Ploiești în acea zi și că îl aștepta să vină să ia copilul.

”Mi-a adus dimineața copilul. Mi-a spus că pleacă la Ploiești și că se întoarce la ora 18 să ia copilul”, a declarat fosta soție a lui Dan Condrea.

Potrivit unor surse citate la Antena 3, Dan Condrea s-ar fi întâlnit la Ploiești cu o persoană extrem de importantă din sfera serviciilor.

Reacția lui Sebastian Ghiță, după dezvăluirile de la Antena 3

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

 

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Ploiești
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close