Antena 3 CNN Actualitate Procurorul vrăjitoarelor, arestat preventiv pentru luare de mită

Procurorul vrăjitoarelor, arestat preventiv pentru luare de mită

Procurorul vrăjitoarelor, arestat preventiv pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Feb 2012   •   22:55

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri noapte, arestarea preventivă pentru 29 de zile a procurorului Maximilian Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, acuzat de luare de mită, precum şi celor doi complici ai acestuia.
   
Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de arestare preventivă pentru 29 de zile a procurorului Maximilian Bălăşescu, precum şi a lui Marian Cristian Ene şi Marian Simirianu, acuzaţi de complicitate la luare de mită.
   
Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.
   
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a încuviinţat, miercuri, reţinerea şi arestarea preventivă a procurorului Maximilian Ion Bălăşescu, în urma solicitării DNA.
   
Potrivit unor surse, Bălăşescu este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro de la vrăjitoarele Melisa şi Vanessa, să le scape de dosar. Magistratul ar fi cerut iniţial 100.000 de euro, însă ar fi primit jumătate, informează Mediafax.

Pe 21 decembrie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi a lui Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni.

Vrăjitoarele au fost arestate în urma sesizării Oanei Zăvoranu, care a reclamat la poliţie că a fost înşelată de cele două.

Pentru a obţine o soluţie favorabilă în dosar, cele două vrăjitoare l-ar fi plătit pe procurorul Bălăşescu.



×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close