Antena 3 CNN Actualitate Profesoară din Cernavodă, găsită moartă în casă cu mâinile legate şi un căluş în gură

Profesoară din Cernavodă, găsită moartă în casă cu mâinile legate şi un căluş în gură

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Crima îngrozitoare a fost descoperită, în această dimineaţă, chiar de sora profesoarei.

Profesoară din Cernavodă, găsită moartă în casă cu mâinile legate şi un căluş în gură
de Alin Tarnovschi    |    08 Apr 2021   •   11:23

Sora profesoarei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi pompierilor pentru a intra în casa femeii.

"În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ.

Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Poliţiştii criminalişti au fost chemaţi imediat la faţa locului, după ce pompierii şi sora victimei au găsit-o pe aceasta parţial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură.

Potrivit unor surse, victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

Crimă la Cernavodă, profesoară ucisă şi legată la mâini

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi-a pierdut viaţa.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, presupusul criminal al profesoarei a fost identificat şi prins.

×
Subiecte în articol: Cernavoda crima Constanța
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close