Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a ajuns la Universitatea Transilvania din Braşov, unde a fost întâmpinat de un robot

Klaus Iohannis a ajuns la Universitatea Transilvania din Braşov, unde a fost întâmpinat de un robot

Klaus Iohannis a ajuns la Universitatea Transilvania din Braşov, unde a fost întâmpinat de un robot
de M.Z.    |    22 Mai 2017   •   14:17

UPDATE 14.17 - Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni la prânz, la Braşov, la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare a Universităţii ”Transilvania”, unde a fost întâmpinat de cercetători şi reprezentanţi ai instituţiei, dar şi de un robot creat acolo, care i-a urat bun venit, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a vorbit cu câţiva cercetători care i-au prezentat invenţiile, care acoperă de la domenii industriale până la cele medicale, apoi a mers să viziteze laboratorul de robotică de la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare, pe cel pentru producerea energiilor alternative şi pe cel de invenţii în domeniul hi-tech.

Iohannis urmează să stea aproximativ o oră la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare, după care va merge la Aula Universităţii Transilvania, unde va avea o întâlnire cu cercetători, studenţi şi profesori, dar şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri braşovean.

----------------------------

Știrea inițială 08.51

Măsuri comuniste luate la Universitatea Transilvania din Braşov, pentru vizita de luni a preşedintelui Klaus Iohannis. 

Conducerea instituţiei a declarat mobilizare generală pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit şeful statului şi ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, scrie Jurnalul naţional

Mai mult, au mutat de acolo, pe ultima sută de metri, cursul festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai uneia dintre facultăţi, într-o sală mai mică. 

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

Drept la replică din partea Universității Transilvania din Brașov

×
Subiecte în articol: Universitate Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close