Antena 3 Actualitate Educație Drept la replică din partea Universității Transilvania din Brașov

Drept la replică din partea Universității Transilvania din Brașov

22 Mai 2017   •   13:15
Drept la replică din partea Universității Transilvania din Brașov

Către,

Postul de televiziune Antena 3,

Universitatea Transilvania din Braşov solicită un drept la replică referitor la materialele difuzate pe post şi pe site-ul www.antena3.ro, în data de 22 mai 2017, cu privire la "profesorii şi elevii siliţi să vină la întâlnire cu Iohannis"

În acest sens, Universitatea Transilvania din Braşov informează că:

Preşedintele României, Klaus Iohannis este primit în Aula Magna a Universităţii Transilvania din Braşov, acolo unde au fost primţi toţi şefii de stat, demnitarii şi alte oficialităţi de rang naţional şi internaţional care au vizitat de-a lungul timpului Universitatea Transilvania din Braşov.

Orice întâlnire oficială la care participă un număr mare de persoane se desfăşoară, aşa cum impune evenimentul, în Aula Magna.

Studenţii, cadrele didactice, cercetătorii şi reprezentanţii mediului de afaceri au fost invitaţi să participe la acest eveniment. Solicitările tinerilor de a fi prezenţi la întâlnirea cu Preşedintele României au fost numeroase, astfel că Universitatea Transilvania din Braşov a fost nevoită să limiteze numărul participanţilor, dată fiind capacitatea sălii.

Universitatea Transilvania din Braşov nu a constrâns pe nimeni să participe la vreun eveniment.

În decursul zilei de luni, pentru studenţii şi cadrele didactice care nu vor participa la întâlnirea cu Preşedintele României, cursurile se vor desfăşura conform orarului normal.


Mulţumesc,

Mirela Cornea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close