Antena 3 CNN Actualitate Profilul suspectului de pedofilie, realizat de un medic psihiatru: Nu e prima dată când agresează sexual un minor

Profilul suspectului de pedofilie, realizat de un medic psihiatru: Nu e prima dată când agresează sexual un minor

Profilul suspectului de pedofilie, realizat de un medic psihiatru: Nu e prima dată când agresează sexual un minor
06 Ian 2018   •   11:21

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a făcut un portret al bărbatului căutat de poliție, după ce a agresat doi copii într-un lift. Incidentul a avut loc în cartierul bucureștean Drumul Taberei.

Potrivit medicului, bărbatul suferă de probleme psihiatrice cronice.

”- bărbat 40 - 55 de ani, 
- nivel de igienă bun, chiar excesiv. Pedanterie. Un început de chelie pe care îl acoperă de obicei cu un fes/ căciulă/ șapcă. 
- fără ocupație/ pensionat anticipat/ a lucrat în construcții. 
- locuiește în apropiere de victime (rază maxim 3 kilometri)
- are un handicap fizic (șchioapătă cu piciorul drept), posibil din cauza unui accident sau probleme de sănătate pre-existente (gută, diabet). Din pricina dizabilității fizice are și probleme de relaționare sexuală cu adulți. Nu e prima oară când agresează sexual un minor. E exersat, încrezător în abilitatea de-a convinge/ coerciționa un copil, organizat, și-a plănuit fapta, s-a uitat mai multe zile la victime, le știa traseul, știa când să acționeze. 
- Locuiește cu o persoană vârstnică (mamă/ mătușă/ bunică), dar suficient de aptă încât să gătească/ spele. Dacă are contacte sexuale reușite, e doar cu persoane pe care le plătește. Este foarte anxios, compulsiv, posibil că are ticuri verbale, defecte de vorbire accentuate când vorbește cu figuri de autoritate. 
- relaționează foarte puțin sau deloc cu vecinii dar când o face e cuviincios
- își petrece timpul peste zi în locuri publice, dar de obicei nu cumpără nimic sau puține lucruri, îndeosebi dulciuri” scrie medicul pe Facebook.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close