Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii. În sfârșit, vești bune

Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii. În sfârșit, vești bune

Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii. În sfârșit, vești bune
Sursa foto: Foto: Pixabay
13 Ian 2017   •   16:48

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată in cea mai mare parte a tării. Temperaturile maximele se vor incadra intre -1 si 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -15 si -3 grade, mai ridicate in Dobrogea, pană in jurul valorii de 1 grad, pe litora, potrivit CanCan.

Sâmbătă
ÎN ŢARĂ

În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ. Ziua acestea se vor semnala pe arii relativ extinse si vor fi predominant sub formă de ninsoare si lapovită, iar noaptea, va ninge local. In celelalte regiuni innorările vor fi temporare si mai ales in prima parte a zilei vor fi precipitatii mixte. Pe arii restranse se va produce polei. La munte vor predomina ninsorile si cu precădere in prima parte a intervalului vantul va avea intensificări, viscolind trecător ninsoarea si spulberand zăpada. In celelalte regiuni, intensificările de vant vor fi sporadice si la cote mai reduse. In zonele joase de relief, in cursul noptii, pe arii restranse se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI

Vremea se va incălzi, temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -6...-5 grade, mai scăzută in zona preorăsenească. Cerul va avea unele innorări dimineata cand vor mai fi conditii de ploaie si depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceată.

Duminică
ÎN ŢARĂ


Vremea se va răci, astfel incat, vremea va deveni geroasă in cursul noptii, indeosebi in sudul, estul si centrul tării. In regiunile nord-vestice si in zona de munte vor fi innorări si pe arii restranse va ninge slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar in zonele joase, dimineata, dar mai ales noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceată si izolat fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 4 grade, iar cele minime se vor situa intre -19 grade in estul Transilvaniei si -4 grade in nordul litoralului.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close