Antena 3 CNN Actualitate Se lansează programul "Rabla pentru sobe". Veste bună pentru milioane de români

Se lansează programul "Rabla pentru sobe". Veste bună pentru milioane de români

După programele rabla pentru mașini și electrocasnice, Guvernul se pregătește să lanseze și programul "Rabla pentru sobe".

Se lansează programul "Rabla pentru sobe". Veste bună pentru milioane de români
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   17:39

Ministerul Mediului va anunța miercuri, 17 ianuarie, programul Rabla pentru sobe și va prezenta bugetul pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), pentru anul 2024, transmite instituția într-un comunicat de presă.

"Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, va susține miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 12.30, o conferință de presă în cadrul căreia va anunța lansarea în consultare publică a Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor („Rabla pentru sobe”) și prezentarea bugetului pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu, pentru anul 2024”, potrivit informării de presă.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat de anul trecut că ministerul lucrează la ghidul de finanțare pentru acest program.

El a spus atunci că ministerul ar putea lua în calcul nu doar sobele pe lemn, ci și centralele pe peleți sau brichete.

Citeşte şi2023 a fost cel mai cald an din istoria României. Ministerul Mediului: "Oamenii au pus o presiune prea mare asupra naturii"

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close