Antena 3 CNN Actualitate "Protejată" de o lege care o condamnă tot pe ea. Bătută crunt de concubin, ea primea amenzi de la poliţişti, pentru că "îi deranja degeaba"

"Protejată" de o lege care o condamnă tot pe ea. Bătută crunt de concubin, ea primea amenzi de la poliţişti, pentru că "îi deranja degeaba"

"Protejată" de o lege care o condamnă tot pe ea. Bătută crunt de concubin, ea primea amenzi de la poliţişti, pentru că "îi deranja degeaba"
de O.P.    |    12 Mar 2012   •   06:06

O mamă de numai 19 ani din comuna Roma, judeţul Botoşani, trăieşte un adevărat calvar. De doi ani este bătută de concubinului ei, chiar dacă au un copil împreună.

Femeia a ajuns în pragul disperării şi a sunat la 112 de mai multe ori. Surpriza a venit, însă, de fiecare dată, din partea poliţiştilor care au amendat-o tot pe ea, pentru că, spun ei, i-a deranjat degeaba. Acum, ajutată de jurnalişti, femeia şi copilul său vor locui pentru o perioadă într-un centru de plasament.

Disperată de stituaţie, tânăra mamă a plecat de acasă şi a vrut să-şi ia şi copilul de un an şi două luni cu ea. Până la urmă femeia a cerut ajutorul poliţiei pentru a-şi lua copilul. Singura problemă e că nu are unde să locuiască.

Concubinul femeii neagă că ar fi bătut-o şi spune că femeia are de gând să plece din ţară.

Femeia va rămâne acum împreună cu cel mic într-un centru de primire în regim de urgenţă a mămicilor şi a copiilor.




×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close