Antena 3 CNN Actualitate Protest în fața Parchetului General. Zeci de oameni îi cer demisia lui Augustin Lazăr

Protest în fața Parchetului General. Zeci de oameni îi cer demisia lui Augustin Lazăr

Protest în fața Parchetului General. Zeci de oameni îi cer demisia lui Augustin Lazăr
05 Apr 2019   •   08:15

Vineri dimineață are loc un protest la Parchetul General. Zeci de oameni îi cer demisia lui Augustin Lazăr. Oamenii au și pancarte lângă ei pe care scrie că drepturile oamenilor nu sunt negociabile și ”Lazăr, călăul care a devenit victimă”. 

Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat despre deținutul politic Iulius Filip.

Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazăr în ceea ce priveşte calitatea de lucrător sau colaborator al securităţii comuniste, motivul fiind informaţiile şi elementele noi care au fost prezentate de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei

 

Mihai Gâdea a prezentat la ”Sinteza Zilei o serie întreagă de documente care arată implicarea procurorului ceaușist Augustin LAzăr în distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a întâmplat pentru mica noastră rezistență împotriva regimului ceaușist.

Au existet puțini dizidenți în România, iar unul dintre ei a fost strivit și băgat în pușcărie, la fel ca în zilele noastre.

Citește și Sinteza Zilei. Denunț penal pentru crime împotriva umanității pe numele lui Augustin Lazăr

Documente prezentate dezvăluie cum un procuror din județul Alba, pe numele său Augustin Lazar, a refuzat în două rânduri să elibereze un dizident anticomunist. S-a întâmplat la mijlocul anilor '80, în plină teroare a regimului Ceaușescu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close