Antena 3 CNN Actualitate Sindicatul Naţional Sport şi Tineret iese în stradă pentru a cere majorări salariale

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret iese în stradă pentru a cere majorări salariale

Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST) organizează un protest în fața Agenției Naționale pentru Sport (ANS). Protestul va fi urmat de un marș către sediul Ministerului Muncii. Protestatarii solicită majorarea cu 25% a salariilor.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret iese în stradă pentru a cere majorări salariale
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   20:44

Scopul acestei acțiuni de protest este exprimarea nemulțumirii față de nivelul foarte scăzut al salarizării în domeniul Sportului și Tineretului, lipsa de transparență în privința descentralizării și reorganizării subordonatelor ANS, precum și incertitudinea privind păstrarea și siguranța locurilor de muncă, reiese dintr-un comunicat al SNTS.

Sindicatul a demarat un protest la nivel național începând cu data de 21 martie 2024, cerând o majorare cu 25% a salariilor din Sport și Tineret.

Programul acțiunii de marți, 23 aprilie 2024, este următorul:

- Ora 12.00: Începerea protestului în fața Agenției Naționale pentru Sport, situată pe strada Vasile Conta nr. 16, sector 2, București;
- Ora 13.30: Plecarea în marș către sediul Ministerului Muncii, pe următorul traseu: strada Vasile Conta, strada C.A. Rosetti, bulevardul Magheru, strada Dem.I.Dobrescu;
- Ora 14.00 - 14.30: Solicitarea sprijinului Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

SNST solicită elaborarea unui Proiect de Ordonanță de Urgență prin care ANS și Ministerul Tineretului și Sportului să susțină majorarea cu 25% a salariilor din domeniu, atât pentru angajații din cadrul instituțiilor publice, cât și pentru cei din federații și cluburile sportive.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close