Antena 3 CNN Actualitate Protest spontan la uzina Dacia: Angajații nu mai fac față și cer suplimentarea personalului

Protest spontan la uzina Dacia: Angajații nu mai fac față și cer suplimentarea personalului

A fost protest spontan la Dacia. Angajații secției Montaj au oprit lucrul mai bine de o oră. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că spun că au mai mult de muncă și nu fac față. Au cerut înființarea unor noi posturi, să mai fie angajați oameni.

Protest spontan la uzina Dacia: Angajații nu mai fac față și cer suplimentarea personalului
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   12:59

Câteva sute de angajaţi ai uzinei Dacia de la Mioveni au întrerupt spontan lucrul, miercuri dimineaţă, pentru a atrage atenţia asupra faptului că este nevoie de suplimentare de personal, în contextul în care în producţie au intrat modele noi de maşini, iar muncitorii de pe linii au nevoie de sprijin pentru asamblarea acestora.

"Noi nu am organizat. A fost un protest spontan și voluntar al oamenilor, vis a vis de impactul la unele posturi pe care le au noile produse. De fiecare dată când avem în gama un nou model apar și unele dificultăți în procesul de fabricație. Foarte multă muncă datorită noilor modele. Este o gama de vârf și sunt mult mai complexe. Am discutat cu directorul de uzină, a înțeles, vor suplimenta niște posturi și vor angaja niște oameni. Au promis că vor analiza fiecare post.", a declarat, pentru Antena 3, liderul de sindicat de la Dacia, Viorel Ungureanu. 

×
Subiecte în articol: protest spontan uzina Dacia angajații
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close