Antena 3 CNN Actualitate Poliția anunță noi blocaje în trafic. Centrul Infotrafic: "Sfătuim şoferii să evite zonele cu proteste"

Poliția anunță noi blocaje în trafic. Centrul Infotrafic: "Sfătuim şoferii să evite zonele cu proteste"

Protestele transportatorilor și fermierilor din România ar putea îngreuna circulația pe mai multe șosele ale țării, avertizează duminică autoritățile.

Poliția anunță noi blocaje în trafic. Centrul Infotrafic: "Sfătuim şoferii să evite zonele cu proteste"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   10:12

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că duminică dimineață nu sunt autostrăzi și drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu "se circulă pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse".

Citeşte şiProtestul transportatorilor și fermierilor continuă

Probleme ar putea fi din cauza protestelor transportatorilor și fermierilor.

"Estimăm însă că și astăzi vor continua protestele transportatorilor și fermierilor și se va circula cu viteză redusă în multe zone ale țării, în special pe centurile marilor orașe, îndeosebi pe centura capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestațiile.

La această oră mai multe autocamioane se află staționate în localitatea Afumați, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către București, cu intenția de a se deplasa pe timpul zilei către capitală", a transmis Centrul Infotrafic.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zonele în care au loc proteste.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close