Antena 3 CNN Actualitate Momentul când protestatarii violenţi distrug două tonomate alimentare în Piaţa Unirii şi fură tot ce găsesc

Momentul când protestatarii violenţi distrug două tonomate alimentare în Piaţa Unirii şi fură tot ce găsesc

Momentul în care participanţii la protestele anti-restricţii au distrus o staţie STB şi au devastat două tonomate alimentare a fost surprins dintr-un bloc situat în Piaţa Unirii din Bucureşti.

Momentul când protestatarii violenţi distrug două tonomate alimentare în Piaţa Unirii şi fură tot ce găsesc
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2021   •   06:59

Staţiile STB şi tonomatele alimentare, ţintele protestatarilor violenţi

Scena a avut loc în dimineaţa zilei de marţi, care a fost marcată de confruntările dintre protestatarii violenţi şi jandarmi.

În filmarea realizată cu telefonul mobil se vede cum unul dintre tonomate este deja asaltat de către câţiva dintre cei care se întorceau de la protest.

Camera panoramează şi surprinde mersul protestatarilor pe bulevard. Nu sunt mulţi şi sunt relativ distanţaţi unul de celălalt.

Este surprins şi momentul în care câţiva dintre indivizii din stradă vin spre zona pietonală şi sparg pereţii refugiului STB.

Atenţia celor din stradă este apoi captată de tonomatele alimentare. Circa o duzină de indivizi se năpustesc spre al doilea tonomat şi încearcă să ajungă la marfa din spatele geamului de sticlă.

După mai multe tentative în care lovesc geamul cu picioarele, acesta se sparge iar indivizii fură tot ce apucă.

Filmarea a fost distribuită de poliţistul Marian Godină pe contul său de Facebook.

Potrivit evaluărilor făcute de Poliția Locală București, în timpul protestului de luni noaptea din Capitală au fost vandalizate patru stații STB și două tonomate alimentare.

Protestatarii au mai răsturnat bănci şi coşuri de gunoi în Piaţa Unirii. Pagubele depăşesc 30.000 de euro. 

În urma confruntării cu protestatarii violenţi, 12 jandarmi au fost răniţi, trei fiind duşi la urgenţe, fără probleme majore.

Potrivit prefectului Capitalei, 300 de persoane au devenit violente, noaptea, spre finalul protestului. Poliţia a aplicat 222 de sancţiuni, în valoare de 200.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor.

×
Subiecte în articol: protestatari tonomate Piata Unirii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close