Antena 3 CNN Actualitate Un pui de căprioară a fost salvat de o măicuţă de la Mănăstirea Petru Vodă, iar acum sunt de nedespărţit

Un pui de căprioară a fost salvat de o măicuţă de la Mănăstirea Petru Vodă, iar acum sunt de nedespărţit

Un pui de căprioară a fost salvat de la moarte de o măicuţă de la Mănăstirea Petru Vodă, iar acum nu se mai dezlipeşte de femeia care i-a devenit "mamă adoptivă".

Un pui de căprioară a fost salvat de o măicuţă de la Mănăstirea Petru Vodă, iar acum sunt de nedespărţit
Sursa foto: mesajul.ro
de Sebastian Bădiță    |    08 Iul 2022   •   18:48

Un pui de căprioară bolnav și abandonat a fost adoptat de o măicuță din zona Mănăstirii Petru Vodă, cunoscută în întreaga țară drept ctitorie a părintelui stareț Iustin Pârvu.

Puiul de căprioară, care are doar câteva săptămâni, a fost adoptat de măicuța care a mers la veterinar și apoi l-a îngrijit.

Acum, puiul nu vrea să se mai dezlipească de cea care i-a devenit "mamă adoptivă".

Măicuţa are grijă de câteva zeci de capre pe care le paşte pe dealurile din jurul mănăstirii, astfel că puiul de căprioară este hrănit cu lapte de la capre.

Femeia i-a dat şi un nume puiul de căprioară, iar cel mai potrivit era, bineînţeles, Bambi.

Acum, mulţi dintre credincioşii care merg în pelerinaj sau în vizită la Mănăstirea Petru Vodă se opresc pentru a face poze cu puiul de căprioară şi măicuţa care are grijă de el.

Căprioara ”Mădălina”, animalul sălbatic salvat și crescut de un bărbat din Botoșani în propria curte: ”Am hrănit-o cu lingurița”

×
Subiecte în articol: Mănăstirea Petru Vodă caprioara
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close