Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Ceea ce face clanul prezidenţial depăşeşte orice limită. Este cel mai urât final de mandat

Radu Tudor: Ceea ce face clanul prezidenţial depăşeşte orice limită. Este cel mai urât final de mandat

Radu Tudor: Ceea ce face clanul prezidenţial depăşeşte orice limită. Este cel mai urât final de mandat
de M.T.    |    28 Noi 2013   •   19:58

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, declaraţia Elenei Udrea, care a anunţat că îşi doreşte să investească în agricultură şi că, în acest scop, a decis să-şi vândă casa şi să se mute în chirie.

„Poate doamna Udrea se bazează pe banane. Şi, cultivând foarte multe banane, o să fie cel mai mare furnizor de banane româneşti”, a spus Radu Tudor, care apoi a continuat: „Ceea ce se întâmplă în aceste zile este un exemplu vomitos de tupeu şi de sfidare. Oamenii ăştia, când au venit la putere, i-au promis puşcărie lui Adrian Năstase pentru presupuse afaceri necurate, corupţie, achiziţii şi aşa mai departe. Lucruri pe care le fac ei acum însutit. Ceea ce face clanul prezidenţial depăşeşte orice fel de limită, orice fel de nivel de suportabilitate. Şi dacă Adrian Năstase a intrat pentru mult mai puţin la puşcărie, vă daţi seama ce se va întâmpla cu oamenii aceştia. Pentru că istoria nu iartă”.

Jurnalistul este de părere că „ceea ce vedem noi acum este cel mai sulfuros mecanism de scoatere la suprafaţă a unor averi ce au fost deja acumulate şi de încercare a unei «legitimări» pentru banii pe care i-au făcut în anii ăştia de când sunt la stat. Este un fel de albire a banilor, este o olimpiadă de curăţare a unor averi subterane, care trebuie aduse la suprafaţă”.

„Din punctul meu de vedere, este cel mai urât final de mandat, cel mai oribil mod de a ieşi din istorie. După ce ai intrat în politică prin intravilan, acum ieşi din istorie prin extravilan”, a concluzionat Radu Tudor.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close