Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Dacă toți șefii CNAS-urilor au picat examenul, înseamnă că nu a fost cu pile

Radu Tudor: Dacă toți șefii CNAS-urilor au picat examenul, înseamnă că nu a fost cu pile

Radu Tudor: Dacă toți șefii CNAS-urilor au picat examenul, înseamnă că nu a fost cu pile
04 Mar 2016   •   20:28
Absolut toți candidații la șefia CNAS-urilor județene au picat examenul pentru funcție, iar acest lucru ar putea însemna că nu a fost un test cu pile, cu aranjamente, a spus Radu Tudor, vineri, la Antena 3.
 
”Dacă au picat toți examenul, înseamnă că nu a fost cu pile, cu aranjamente. Știm că Casele de Sănătate sunt tot felul de șmecherii politice și o parte din ei, dar nu toți, sunt numiți politic”, a spus jurnalistul Radu Tudor, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Cât privește subiectul în sine, ”e o știre atipică faptul că au picat toți (...) Mă îngrijorează că din 40 și ceva de candidați, niciunul nu a luat examenul. Dar trebuia să existe un moment zero, un examen foarte serios”, a comentat Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Toți șefii Caselor de Asigurări de Sănătate au picat rușinos examenul, joi, astfel că acum Casa Națională de Asigurări de Sănătate este obligată să reia concursul pentru toate cele 42 de posturi de președinte – director general al caselor de sănătate județene.

Citiți și 
CNAS: Nu poți să dai afară candidații care au picat examenul. Poate au fost subiecte grele, poate nu au avut o zi bună
 
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close