Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Premierul Cioloș, deranjat că nu a fost informat de ANAF. Cineva i-a făcut-o, cât a lipsit din țară

Radu Tudor: Premierul Cioloș, deranjat că nu a fost informat de ANAF. Cineva i-a făcut-o, cât a lipsit din țară

16 Feb 2016   •   21:36
Jurnalistul Radu Tudor este de părere că premierul Dacian Cioloș este deranjat de modul în care ANAF a acționat cât timp el nu a fost în țară, referindu-se la modul în care Fiscul a avizat Antena 3 să evacueze sediul în cinci zile. 
 
”Îmi părea din tonul premierului, că e deranjat de modul în care ANAF a acționat. E supărat, deranjat că nu a fost informat. Șeful ANAF e numit de prim-ministru, cineva i-a făcut-o. În lipsa lui din țară, s-au întâmplat niște abuzuri de care el nu a știut. Îmi pare deranjat Dacian Cioloș și cred că vor exista consecințe”, a spus jurnalistul Radu Tudor, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Totuși, analistul politic l-a avertizat public pe premierul Dacian Cioloș, că dacă nu va acorda un termen rezonabil pentru ca grupul Intact să poată să se mută din sediu, va fi responsabil de consecințe.
 
Mai mult, spune Radu Tudor, dacă premierul Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis stau pasivi și nu i-au măsuri în acest caz, ar putea să li se pregătească și lor ceva.
 
”Am elemente concrete să spun că se pregătesc deja lucruri serioase împotriva lui Iohannis și Cioloș. Ar putea să se întoarcă împotriva lor, dacă stau asa”, susține Radu Tudor.

Citiți și Radu Tudor, avertiment pentru Iohannis și Cioloș: Nu vă jucați cu telespectatorii Antena 3!

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Mai sunt patru zile până la evacuarea Antena 3 și Antena 1

Premierul Dacian Cioloș a confirmat că va merge miercuri, în plenul Senatului, dar a precizat că nici el, și nici ministrul de finanțe nu au fost întrebați de ANAF privind cazul Antenelor și că, în acest context, nu are ce explicații să dea pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agenții "care e în subordinea guvernului, dar care nu trebuie să ceară aprobarea guvernului pentru anumite decizii".

Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Parteneri
Copil de 9 ani, atacat de un câine ciobănesc pe stradă, în Bucureşti
x close