Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Se luptă infernal ca să trăiască. Un model de eleganță și demnitate”

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Se luptă infernal ca să trăiască. Un model de eleganță și demnitate”

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Se luptă infernal ca să trăiască. Un model de eleganță și demnitate”
14 Mai 2019   •   20:25

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat în detaliu, marți seară, plin de empatie, situația prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol al muzicii românești ușoare este și ce model uman de eleganță, normalitate și demnitate este artistul care a luminat prin cântecele sale generații de oameni.

„Pe Mihai Constantinescu îl apreciez și pentru faptul că ne-a luminat copilăria cu cântecele sale. A fost un reper de normalitate. Cred că Mihai Constantinescu merită sprijinul nostru și efortul de a spera că va depăși acest moment. Fac un apel public la toți cei care au un gând bun pentru acest mare artist, să se roage și să se gândească așa cum merită Mihai Constantinescu”, a precizat Radu Tudor, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire.

„Starea lui este extrem de gravă, a suferit cel puțin două stopuri cardiace. A suferit două operații în ultimii 12 ani. Acesta a reușit să fie mereu decent. Mihai Constantinescu nu a prea făcut compromisuri. De-a lungul cariei sale plină de eleganță, cu foarte multe albume și melodii compuse, acesta este un exemplu. Așa ar trebui să fie un artist necompromis, de tot soiul de curente care compromit de cele mai multe ori. El a reușit să-și păstreze decența, eleganța, normalitatea, demnitatea, iar la 73 de ani, Mihai Constantinescu luptă infernal ca să trăiască”, a adăugat Radu Tudor.

Citește și Mihai Constantinescu, în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close