Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre cazul de la Arad: ”Victima a mai fost implicată în două incidente suspecte. Banii ar putea fi miza răfuielii”

Radu Tudor, despre cazul de la Arad: ”Victima a mai fost implicată în două incidente suspecte. Banii ar putea fi miza răfuielii”

Omul de afaceri Ioan Crișan, care a ars de viu după ce mașina sa a fost incendiată sâmbătă dimineață, la Arad, a mai fost implicat în două incidente ”destul de suspecte”, a spus analistul militar Radu Tudor, sâmbătă, în exclusivitate, la Antena 3.

o_1f6rudou0r16f5s8631ar117oib.jpg
de Milena Niță    |    29 Mai 2021   •   14:37

”Victima, persoana care a decedat, a mai fost implicată în două incidente destul de suspecte care îl califică și pe el într-o zonă cu semnul întrebării.

Tudor: Victima, implicată în două incidente destul de suspecte care îl califică și pe el într-o zonă cu semnul întrebării

El a mai avut parte de o incendiere a casei sale în trecut. Este un element care e esențial în derularea anchetei de către polițiști.

În plus, acum câțiva ani, din casa sa a dispărut o sumă foarte mare de bani, în euro, cash. Acest lucru era cunoscut de cercul apropiaților săi.

Din informațiile mele, e vorba de 400.000 de euro care i-au dispărut. Poate e miza unei răfuieli, nu se știe dacă suma a dispărut sau a fost ascunsă de el.

Radu Tudor: E un semnal că crima organizată profesionistă a pătruns în România și a lovit crunt

Este posibil ca această explozie să vină, pe o înșiruire logică, pe filiera unor răfuieli anterioare, poate una de crimă organizată, să fi fost un avertisment din partea altor membri ai filierei”, a spus analistul militar Radu Tudor, sâmbătă, în exclusivitate, la Antena 3.

”Acest individ avea o crescătorie de animale și de pești care veneau pe filieră africană. România nu deține ferme de crocodili, la fel și somnul african (...).

E un semnal crunt că crima organizată profesionistă a pătruns în România și a lovit crunt fără să existe niciun fel de informație, pentru a se putea preveni din partea autorităților statului”, a concluzionat jurnalistul Antena 3.

Asasinat cu bombă, în cazul de la Arad: un bolid de lux a explodat într-o parcare, șoferul a ars de viu. SRI, prima reacție

Anchetatorii din cazul mașinii arse de la Arad au suspiciuni ca ar fi fost pusă o bombă în autoturism.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad.

În acest moment, sunt vizate deja mai mult persoane în acest caz.

Surse: Bomba ar fi fost acționată de la distanță

Bomba ar fi fost activată de la distanță, potrivit unor surse din anchetă și se conturează tot mai mult ideea unui asasinat.

Sunt indicii că bomba ar fi fost acționată cu telecomandă de la distanță.

Pe o distanță de zeci de metri sunt împrăștiate toate obiectele din caroseria mașinii.

Momentul în care bolidul omului de afaceri Ioan Crişan sare în aer la Arad - Galerie foto

Un Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit

Bărbatul care a ars de viu în propria mașină, în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri din județ.

Accidentul a avut loc după ce mașina a luat foc.

Potrivit martorilor oculari citați de newsalert.ro, victima este Ioan Crișan, fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea.

Alertă în fața unui supermarket din Arad, după ce o mașină a luat foc și o persoană a murit

Pompierii au interventi pentru a stinge focul de la mașină.

”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute.

După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, sâmbătă, la Antena 3.

Mesajul lui deputatului Sergiu Bîlcea după ce fostul socru a ars de viu în mașină

×
Subiecte în articol: radu tudor Ioan Crișan Arad explozie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close