Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Eșec major al PNL. Indisciplină și haos în partid

Radu Tudor: Eșec major al PNL. Indisciplină și haos în partid

Lucian Bode, Secretarul General al PNL, ar fi nemulțumit de senatorii din partid. Acesta a precizat că PNL s-a făcut de râs.

Radu Tudor: Eșec major al PNL. Indisciplină și haos în partid
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   10:03

Analistul militar Radu Tudor semnalează pe blogul său divergențele apărute în PNL.

"Surse politice spun că Secretarul General al PNL Lucian Bode şi-a exprimat nemulțumirea faţă de senatorii PNL care au lipsit de la votul unui proiect de lege privind înăsprirea pedepselor pentru incidentele de ordine publică.

“Ne-am făcut de râs. Au lipsit 20 de senatori PNL si proiectul de lege a căzut la vot”, ar fi spus Bode într-un mesaj către colegii senatori.

Eșecul este cu atât mai usturător cu cât proiectul este inițiat de președintele PNL, premierul și senatorul Nicolae Ciucă și de Secretarul General și ministrul de interne Lucian Bode.

Citeşte şi: Radu Tudor, după atacul de la Sevastopol: "Ucraina are nevoie de rachete cu rază medie. Trebuie să rămânem alături de Ucraina, chiar și cu un mic sacrificiu financiar"

Surse spun că semnalul din Senat a fost unul al unei lovituri intenționate pusă la cale de gruparea care vrea schimbarea actualei conduceri a partidului", precizează Radu Tudor pe blogul său.

×
Subiecte în articol: radu tudor Lucian Bode PNL
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close