Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Mă minunez cum ar putea să existe avocaţi ai agresorilor când vezi că un copil a fost mâncat de câini

Radu Tudor: Mă minunez cum ar putea să existe avocaţi ai agresorilor când vezi că un copil a fost mâncat de câini

Radu Tudor: Mă minunez cum ar putea să existe avocaţi ai agresorilor când vezi că un copil a fost mâncat de câini
de S.T.    |    25 Sep 2013   •   20:22

Andreea Felicia Anghel, mama băieţelului care a murit după ce a fost muşcat de câini maidanezi, afirmă, într-un mesaj postat pe Facebook după ce legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân a intrat în vigoare, că "se pare ca sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar".



Jurnalistul Radu Tudor consideră că mesajul mamei lui Ionuţ este de un bun-simţ exemplar.

"Mă tot gândesc cum poţi să supravieţuieşti cu un astfel de eveniment în viaţă. Probabil Andrei, copilul cel mare, este cel care le dă puterea să meargă mai departe", a spus jurnalistul.

"Această familie din punctul meu de vedere are, ca să zic aşa, nişte clone în România. Am primit mesaje de la oameni ai căror membri de familie au fost nenorociţi de câini. Unii dintre ei au fost omorâţi, iar oamenii aceia n-au avut şansa unei mediatizări, unei dreptăţi pe care o aşteptau pentru că mama lor, bunica lor, copilul lor a fost ucis de câini. Această realitate tragică arată o chestiune absolut incredibilă. Încă ne mai punem problema: . E şocant pentru mine", a spus Radu Tudor, miercuri seară, la Antena 3.

Preşedintele Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind câinii fără stăpân, după ce Curtea Constituţională a decis la prânz că textul legislativ este constituţional.

Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR.

Citeşte şi
:

Marius Pieleanu, despre situaţia maidanezilor: Jumătate din cheltuielile pe panseluţe sunt suficiente pentru a rezolva problema adăposturilor




×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close