Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu, despre situaţia maidanezilor: Jumătate din cheltuielile pe panseluţe sunt suficiente pentru a rezolva problema adăposturilor

Marius Pieleanu, despre situaţia maidanezilor: Jumătate din cheltuielile pe panseluţe sunt suficiente pentru a rezolva problema adăposturilor

Marius Pieleanu, despre situaţia maidanezilor: Jumătate din cheltuielile pe panseluţe sunt suficiente pentru a rezolva problema adăposturilor
de S.T.    |    25 Sep 2013   •   20:02

Şeful Avangarde, sociologul Marius Pieleanu, nu este de acord cu legea care prevede că pot fi eutanasiaţi maidanezii care nu sunt adoptaţi în 14 zile lucrătoare.

Invitat în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor", sociologul a afirmat că soluţia ar fi ca autorităţile publice locale să se implice în rezolvarea problemelor privind adăposturile.

"Jumătate din cheltuielile pe panseluţe, în Bucureşti, sunt suficiente pentru a rezolva problema adăposturilor", susţine Pieleanu.

"Îi sterlizăm şi îi lăsăm să moară de moarte bună, nu-i ducem înapoi pe străzi", a mai spus sociologul.

Preşedintele Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind câinii fără stăpân, după ce Curtea Constituţională a decis la prânz că textul legislativ este constituţional.

Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor".


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close