x close

Radu Tudor: Mesajul purtătorului de cuvânt al NATO, Oana Lungescu

de D.G.    |    13 Apr 2019   •   18:42
Radu Tudor: Mesajul purtătorului de cuvânt al NATO, Oana Lungescu 817 foto: captura Antena 3

La 6 ani de la lansărea primei sale cărți, Radu Tudor le face o surpriză telespectatorilor săi fideli, dar și citorilor români pasionați de acest subiect, și vine cu o nouă carte eveniment dedicată aderării României la Alianţa Nord-Atlantică: "NATO. 70 de ani de apărare și securitate euro-atlantică".

Citește și: Radu Tudor, carte-eveniment dedicată aderării României la NATO

Prefața cărții a fost scrisă de Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al NATO.

"Cartea pe care am publicat-o la Editura Meteor Press, intitulata NATO – 70 de ani de aparare si securitate euroatlantica contine cateva premiere inedite. Cu mare bucurie va prezint prefata, scrisa special pentru aceasta a 3 a carte a mea, de Oana Lungescu, purtatorul de cuvant al NATO.

ROMANIA IN FAMILIA NORD-ATLANTICA

Pe 2 aprilie 2004, am privit cu emotie arborarea drapelului României alături de cele ale aliaților NATO, la sediul central din Bruxelles, în cadrul ceremoniei marcand intrarea României în alianța, alaturi de Bulgaria, Estonia, Latvia, Lituania, Slovacia si Slovenia. Era simbolul clar ca fata Europei se schimbase fundamental, si ca, dupa decenii de dictatura comunista, natiunile din estul si centrul Europei puteau in sfirsit sa-si croiasca o alta soarta."

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

Citeşte mai multe despre:

radu tudor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati