Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Nu cred în dosarele care apar în perioada campaniilor electorale

Radu Tudor: Nu cred în dosarele care apar în perioada campaniilor electorale

Radu Tudor: Nu cred în dosarele care apar în perioada campaniilor electorale
de S.T.    |    26 Sep 2014   •   20:37

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că dosarul în care mai mulţi foşti miniştri sunt acuzaţi de corupţie are un caracter politic.

"Am învăţat în atâţia ani de presă să nu cred în acuzaţiile care pornesc în timpul campaniilor electorale. Cred că acest dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie are un substrat politic(...). Mi se pare o poveste foarte subţire şi îmi asum afirmaţia potrivit căreia vad acest demers al DNA ca un heirup ceauşist", a spus jurnalistul, vineri, la Antena 3.

"Nu pot să-mi imaginez că DNA găsit ceva despre Alexandru Athanasiu, care a fost ministru al Educaţiei în 2003. (...) Noi vorbim aici, la Antena 3, despre afaceri de tip mafiot, de crimă organizată, de saci de bani care au fost plimbaţi în ultimi 3-4 ani de zile între diferite cercuri de putere şi DNA spune că ei au probleme cu ce s-a întâmplat acum 11 ani", a mai spus realizatorul TV.

"Actul de justiţie să fie făcut, procurorii să-şi facă datoria, dar eu am senzaţia că această anchetă a DNA e încărcată de un profund caracter politic", a punctat Radu Tudor.

DNA cere aviz de la preşedinte, Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European pentru începerea urmăririi penale în cazul a nouă foşti miniştri care în perioada mandatelor ar fi săvârşit infracţiuni, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli.

Citeşte şi:

Ecaterina Andronescu: Sunt şocată. Nu am cerut şi nu am luat niciodată bani

Athanasiu: Nu am luat bani şi nici n-am spălat bani

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Subiecte în articol: radu tudor La Ordinea Zilei Dana Grecu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close