Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, semnal de alarmă! Ce trebuie să facă autoritățile în cazul meningitei

Radu Tudor, semnal de alarmă! Ce trebuie să facă autoritățile în cazul meningitei

Radu Tudor, semnal de alarmă! Ce trebuie să facă autoritățile în cazul meningitei
Sursa foto: foto: captura Antena 3
23 Apr 2019   •   20:24

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticată cu meningită meningococică și care a fost transportată în comă la Iași a murit în spital.

Citește și: Un nou deces din cauza meningitei. Tânăra de 15 ani din Vaslui transferată în comă la un spital din Iași a murit!

Anunțul a fost făcut de directorul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ care a declarat că a fost unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-a întâlnit în ultimii ani.

Informația a fost comentată, la "Punctul de Întâlnire", de Radu Tudor.

"Faptul că al doilea copil, în decurs de o săptămână, moare de meningită în România, mă determină să trag din nou un semnal de alarmă la fel de serios ca și în cazul primului copil, elevei din București care a murit în 24 de ore.

Citește și: Alertă la Vaslui. Ce se întâmplă cu toate persoanele care au intrat în contact cu adolescenta suspectă de meningită

La fel și în cazul acestei fete de la Vaslui, trimisă la Iași, evoluția bolii este fulminantă și cred că este nevoie de o atitudine ceva mai fermă din partea autorităților când vine vorba despre o boală atât de periculoasă", a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: meningita Punctul de întâlnire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close