Antena 3 Actualitate Rafila, totul despre deschiderea localurilor: ”Restaurantele, mai ales cele care nu au terase, probabil vor întârzia cu deschiderea”

Rafila, totul despre deschiderea localurilor: ”Restaurantele, mai ales cele care nu au terase, probabil vor întârzia cu deschiderea”

27 Apr 2020   •   11:07
Rafila, totul despre deschiderea localurilor: ”Restaurantele, mai ales cele care nu au terase, probabil vor întârzia cu deschiderea”
Sursa foto: Antena 3

Președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), Alexandru Rafila, a afirmat că restaurantele, mai ales cele care funcționează în spații închise și nu au terase, vor întârzia cu redeschiderea, în contextul în care, după 15 mai, hotelurile ar putea să își reia activitatea.

”Probabil, de îndată ce circulația se va redeschide și unitățile hotliere vor fi deschise, concediile cu familia nu pot fi împiedicate. Probabil vor fi mai mult în țară decât în afara țării, pentru că vedeți că fiecare stat adoptă o politică distinctă în ce privește primirea persoanelor străine ce vin din străinătate. Va fi o problemă legată de accesul la unitățile de alimentație publică pentru că probabil că restaurantele, cel puțin în formatul pe care îl cunoaștem noi, vor întârzia cu deschiderea, mai ales cele care funcționează în spații închise exclusiv și nu au terase”, a declarat a Digi 24, Alexandru Rafila.

Preșdintele SRM a mai spus că, în perioada verii, vor fi luate măsuri în funcție de situația epidemiologică.

Din 15 mai ar putea fi redeschise hotelurile din România, potrivit unui anunț recent al premierului Ludovic Orban.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close