Antena 3 CNN Actualitate Răfuială în stil mafiot pe străzile Timişoarei. Un interlop a ajuns la spital cu o SABIE înfiptă în braţ

Răfuială în stil mafiot pe străzile Timişoarei. Un interlop a ajuns la spital cu o SABIE înfiptă în braţ

Răfuială în stil mafiot pe străzile Timişoarei. Un interlop a ajuns la spital cu o SABIE înfiptă în braţ
de O.P.    |    06 Iun 2013   •   05:35

Răfuială în stil mafiot la Timişoara. Membrii a două clanuri interlope din oraş s-au bătut şi s-au tăiat cu sabiile în plină stradă. Bătaia dintre cele două grupări rivale a continuat chiar şi la secţia de primiri urgenţe a spitalului judeţean, acolo unde ţinta atacului ajunsese cu o sabie înfiptă în braţ.  Cel care a comandat atacul asupra rivalului a fost reţinut pentru 24 de ore împreună cu alţi 6 membri ai grupării sale.

Udrea voia să se răzbune pe un bărbat care îl bătuse în urmă cu trei luni. Aşa că sâmbăta trecută a trimis la el trei membri ai grupării pe care o conduce, ca să-i dea o lecţie. Aceştia l-au atacat pe bărbat şi i-au înfipt o sabie în braţul drept. Omul a fost dus la spitalul Judeţean din Timişoara de câţiva prieteni.

Acolo au ajuns însă, ceva mai târziu şi cei trei agresori iar bătaia care s-a încins din nou între cele două grupări chiar în secţia de primiri urgenţe a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Ieri, Sorin Udrea şi mai mulţi membri ai grupării sale au fost ridicaţi în urma unei operaţiuni a DIICOT, după ce oamenii legii au făcut mai multe percheziţii la locuinţele principalilor suspecţi.

Sorin Udrea şi alte 6 persoane au fost duşi la Parchet şi după ce au fost audiaţi de procurori, au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi, vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.



×
Subiecte în articol: interlopi violenta interlopi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close