x close

Ministrul Justiţiei, acuzat că încearcă să o favorizeze pe Monica Macovei. Raluca Prună: Avem o afiliere de idei

01 Mar 2016   •   17:31

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a recunoscut, marți, că are ”o afiliere de idei” cu Monica Macovei, fost ministru PDL al Justiției.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament.

Totul, în condiţiile în care, desigur, ministrul Justiţiei nu are nicio atribuţie pe această temă.

 
”Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid”, a declarat, marți, ministrul Justiției, Raluca Prună.

Bogdan Chirieac: Nu e nicio problemă, doar că trebuie asumat și de premierul tehnocrat

Analistul politic Bogdan Chirieac nu s-a arătat uimit de declarație, explicând că acest lucru nu mai este o surpriză.
 
”Mai era vreo surpriză pentru cineva? (...) Cum se împacă un ministru tehnocrat al Justiției cu o asemenea declarație politică, întrebați-l pe Dacian Cioloș”, a spus Bogdan Chirieac, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
 
Mai mult, analistul politic este de părere că acest lucru nu ar reprezenta o problemă, în cazul în care ar fi asumat de premier, care a spus că își face guvern de tehnocrați, și nu de politicieni.
 
”Nu e nicio problemă. Doar că trebuie asumat și de premierul Cioloș, care a spus că își face guvern de tehnocrați. Nu știu dacă domnul Cioloș își va asuma acest lucru. (...) Problema e acum la domnul Cioloș”, a încheiat analistul politic Bogdan Chirieac.
 
Citiți și Ministrul Justiţiei coalizează partidele împotriva sa. Blaga o ironizează pe Prună, Gorghiu o trimite la Cioloș
 

Citeşte mai multe despre:

Monica Macovei Raluca Prună
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati