Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan evaluează restricţiile pe timp de noapte: Am văzut că este o măsură adoptată de ţările din jurul nostru

Raluca Turcan evaluează restricţiile pe timp de noapte: Am văzut că este o măsură adoptată de ţările din jurul nostru

Vicepremierul Raluca Turcan spune că introducerea interdicţiei de circulaţie pe timp de noapte este analizată dacă numărul infectărilor cu COVID va continua să crească.

Raluca Turcan evaluează restricţiile pe timp de noapte: Am văzut că este o măsură adoptată de ţările din jurul nostru
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    27 Oct 2020   •   08:45

Declaraţia sa vine după cea a premierului Orban, care spunea, în urmă cu două zile, că o astfel de măsură este "departe", fără să excludă însă posibilitatea adoptării ei.

La rândul său, vicepremierul spune că un alt factor care ar putea cântări în favoarea acestei măsuri este evoluţia situaţiei din ţările europene unde această restricţie deja se aplică.

Raluca Turcan: "Am văzut că este o măsură adoptată în alte ţări din jurul nostru. Noi în acest moment evaluăm efectul măsurilor deja luate. Dacă va exista o creştere, probabil că vom evalua pe traseu alte posibile măsuri. Ne uităm şi ce se întâmplă la noi în ţară cu ce am făcut până acum, şi la ce se întâmplă în alte ţări, cu măsurile deja luate."

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close