Antena 3 CNN Actualitate "Raluca, vrem să ştim că trăieşti", APELUL disperat al unei mame care îşi caută fiica, DISPĂRUTĂ pe 18 ianuarie

"Raluca, vrem să ştim că trăieşti", APELUL disperat al unei mame care îşi caută fiica, DISPĂRUTĂ pe 18 ianuarie

"Raluca, vrem să ştim că trăieşti", APELUL disperat al unei mame care îşi caută fiica, DISPĂRUTĂ pe 18 ianuarie
20 Feb 2014   •   17:02

O tânără în vârstă de 21 de ani, din Ploieşti, a dispărut de acasă, pe 18 ianuarie, când a plecat să se întâlnească cu o prietenă, dar nu a mai ajuns la locul întâlnirii şi nici acasă nu s-a reîntors.

Raluca Ioana-Nedelcu are 21 de ani şi este studentă în anul III la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, din cadrul Universităţii de Petrol şi Gaze (UPG), din Ploieşti.

Tânăra are următoarele semnalmente: constituţie astenică, înălţime cca. 1,60-1,65 m., cu greutatea de aprox. 44 kg., păr castaniu, drept, tuns până la baza umerilor, faţă ovală, ochii căprui.

La data dispariţiei purta blugi de culoare albastru închis, geacă din material textil de culoare neagră şi era încălţată cu ghete de culoare maro.

"Raluca, dacă citeşti acest mesaj, te rugăm să te întorci acasă, sau măcar să ne dai un semn de viaţa. Vrem să ştim că trăieşti şi că eşti bine. Gândeşte-te şi la noi! Nu mai putem să stăm fără să ştim nimic despre tine! Te iubim şi ştim că şi tu ne iubeşti. Te rugăm să vii acasă!", este mesajul pe care mama fetei l-a trimis pe adresa redacţiei.

Cei care au văzut-o sunt rugaţi să anunţe acest lucru la cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să sune la nr. telefon 074 013 61 53.

×
Subiecte în articol: fata disparuta prahova
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close