Antena 3 CNN Actualitate Starea victimelor exploziilor de la Crevedia. Un singur rănit rămâne în stare critică

Starea victimelor exploziilor de la Crevedia. Un singur rănit rămâne în stare critică

Un singur rănit rămâne în stare critică în urma exploziilor de la Crevedia. Alți doi răniți sunt intubați și ventilați mecanic.

Starea victimelor exploziilor de la Crevedia. Un singur rănit rămâne în stare critică
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    09 Sep 2023   •   14:06

Rănitul în stare critică este unul dintre pacienții transferați în Italia, la Milano, arată bilanțul transmis sâmbătă de Ministerul Sănătății.

Alți doi răniți sunt intubați și ventilați mecanic, ambii internați la Lubeck, Germania.

Sunt 10 pacienți internați în stare medie sau ușoară, dintre care şase la Spitalul Clinic de Urgență București, doi la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București și doi la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București.

Numărul răniților externați rămâne de 32, dintre care 31 din spitale din România și 1 din Graz, Austria, la fel și cel al pacienți decedați: 5.

În străinătate au fost transferați, în total, 12 răniți.

Citeşte şi: Medicii și pacienții, dezvăluiri despre ce ascund spitalele care tratează arșii din România: "Eram deja considerat mort"

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în dubla explozie produsă pe 26 august, la staţia GPL din Crevedia.

Judecătoria Sectorului 5 a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

×
Subiecte în articol: raniti Crevedia explozia de la Crevedia
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close