Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație. Decizia de ultimă oră luată de văduva lui Dan Condrea

Răsturnare de situație. Decizia de ultimă oră luată de văduva lui Dan Condrea

Răsturnare de situație. Decizia de ultimă oră luată de văduva lui Dan Condrea
28 Mai 2016   •   12:33

Uliana Ochinciuc, văduva lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a decedat dumică trecută le-a mărturisit cunoscuţilor că vrea să renunţe la moştenire, şi asta ca să nu fie obligată să plătească prejudiciul anunţat de procurori în acest caz, care se ridică la 51 de milioane de lei, adică aproximativ 11,5 milioane euro, scrie cancan.ro.

Logica femeii este foarte simplă. Prejudiciul constatat de Parchetul General va trebui să fie plătit, la finalul procesului, de moştenitorii lui Dan Condrea, având în vedere că acesta a decedat. Adică de Uliana Ochinciuc, cea cu care afaceristul are un copil.

Potrivit informaţiilor Cancan, averea lui Dan Condrea este compusă din 3 apartamente în Bucureşti şi 3 vile (2 în Otopeni şi una în Mogoşoaia) care ar valora aproximativ 5 milioane euro, dar şi din acţiunile firmelor, în valoare de aproximativ 4,5 milioane euro. În total, 9,5 milioane euro. Adică cu 2 milioane mai puţin decât prejudiciul din acest dosar.

Numai că Uliana, pe care Condrea a băgat-o în multe din societăţile lui, nu va moşteni această sumă. Ci mai puţin. Şi asta pentru că nici acum nu s-a terminat partajul dintre Dan Condrea şi Laura, fosta lui soţie. Iar în momentul în care acest lucru se va întâmpla, Laura Georgescu va moşteni dintr-un foc aproximativ 2,5 milioane de euro, suma reprezentând partajul pe case, care au fost făcute cu mult timp înainte de izbucnirea scandalului.

Această sumă nu are legătură cu prejudiciul. În aceste condiţii, Uliana ar trebui să mai aducă de acasă aproape 4 milioane de euro peste ceea cea va primi ca să plătească prejudiciul. Tocmai din această cauză, femeia vrea să renunţe la moştenire.

Citește și Directorul de producţie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare

Citește și  ''Blestemul'' de la Hexi Pharma. Lungul şir al înmormântărilor care au marcat firma lui Dan Condrea

×
Subiecte în articol: Hexi Pharma
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close