Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Ce au aflat anchetatorii chiar în ziua înmormântării

Răsturnare de situaţie în cazul fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Ce au aflat anchetatorii chiar în ziua înmormântării

Noi amănunte tulburătoare despre uciderea Melisei au ieşit la iveală chiar în ziua înmormântării.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2023   •   16:43

Răsturnare de situație în cazul crimei care a îngrozit România. Fata ucisă în plină zi în Grădina Bitanică din Craiova a fost înmormântată astăzi. Au fost momente de durere, amestecate cu revoltă.

Colegii Melisei, colegi care în loc să se bucure că a venit vacanța și să fie preocupație de liceul la care se vor înscrie, au fost nevoiți să meargă la înmormântare.

Citește și: Drum lin printre îngeri, Melis! Imagini sfâşietoare de la înmormântarea tinerei de 14 ani ucisă la Craiova 

Colegii fetei ucise povestesc că elevii de la liceul militar, care a omorât-o în Grădin Botanică din Craiova cu sânge rece, de fapt, o urmărea de câteva luni și o amenințase. Sunt mărturii care au fost făcute pentru reporterii Antena 3 CNN, care au transmis de la înmormântarea copilei.

”Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar ... alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev. Nu doar așa repede, că nu știu ce și nu știu cum.

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut ok, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile  Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă.

Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva? 

Citește și: Ultimele cuvinte ale Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Cu ultima suflare, a încercat să salveze atât viaţa ei, cât şi a prietenului său

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii cu probleme psihice au tot felul de chestii ciudate, numerologice și așa mai departe, dar acest copilaș, dacă a putut să facă ce a făcut și să aibă după aceea un zâmbet așa parcă nu de groază, nu de frică, nu că a fost prins, încolțit, așa parcă el executase o chestie pe care o avea el în capul lui acolo.

Un om cu probleme psihice, dacă este refuzat, el crede că... fata aceea era proprietatea lui. Oamenii aceștia trebuie îndepărtați cu frumosul, pentru că manifestări din astea de amenințare cu moartea parcă acum ies la iveală.

Citește și: "Sunt elemente ale unui asasinat ritualic la Grădina Botanică din Craiova" | Jurnalistul S.O. Bălan a găsit analogii cu cazul Rîmaru

Polițiștii au telefoanele și pot face astfel de investigații, dar când ai de a face cu un om mai ciudățel așa, normal că îl respingi. Oamenii aceștia nu înțeleg, nu acceptă refuzuri, ei cred că ”ea ra proprietatea mea și nu are nimeni voie să o atingă și trebuie să îmi plătească cu viața”, a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, în direct la Antena 3 CNN. 

 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close