Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep: "Toți cei dați în judecată vor plăti bani grei!”

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep: "Toți cei dați în judecată vor plăti bani grei!”

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis (FRT), a dezvăluit că cei care i-au oferit Simonei Halep suplimentul contaminat cu Roxadustat vor trebui să scoată bani grei din buzunare, după ce românca va câștiga procesul intentat împotriva acestora.

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep: "Toți cei dați în judecată vor plăti bani grei!”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   09:17

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis (FRT), a anunțat că Simona Halep va încasa "bani grei”, drept despăgubiri, în urma suspendării de patru ani pentru dopaj. 

Șeful FRT este convins că Simonei Halep i se va reduce perioada de suspendare la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), iar sportivei îi vor fi plătite sume uriașe drept despăgubiri.

Citeşte şi: Medicul Cornel Petreanu, moarte bizară după ce ar fi fugit de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Nu am vrut să citesc raportul, știu exact ce am vorbit cu Simona, ce caracter are. Sunt convins că TAS-ul va face dreptate într-o oarecare măsură, astfel încât suspendarea să fie cât mai mică!

Veți vedea că, în timp, toți cei ce vor fi acționați în judecată de către Simona vor avea de plătit bani grei! Este vorba de imaginea ei, câștigată cu ani de muncă asiduă, de lupte crâncene în teren cu toate celelalte adversare.

Pe ce mă bazez? Pe faptul că ea a făcut anumite declarații, nicio probă de sânge nu a fost contaminată și de aici derivă toate celelalte argumente pe care mă bazez”, a declarat George Cosac la Digi Sport,

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep despagubiri dopaj
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close