Antena 3 CNN Actualitate Râuri de lacrimi pentru polițistul ucis în misiune în Timiș. Bărbatul este condus pe ultimul drum

Râuri de lacrimi pentru polițistul ucis în misiune în Timiș. Bărbatul este condus pe ultimul drum

Râuri de lacrimi pentru polițistul ucis în misiune în Timiș. Bărbatul este condus pe ultimul drum
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Iun 2019   •   14:00

UPDATE Cristian Amariei va fi înmormânt joi cu onoruri militare. Acesta este condus pe ultimul rând de rude, prieteni, colegi din toată țara, dar și oameni care au fost impresionanți de destinul tragic al acestuia.

La înmormântare ar putea lua parte șeful Poliției Române, Ioan Buda, dar și Ministrul de Interne, Carmen Dan.

----------------------------

Cristian Amariei este polițistul din judeţul Timiş care a fost împuşcat mortal în misiune, în timp ce încerca să oprească maşina în care se afla un bărbat dat în urmărire internaţională.

Joi, poliţistul Cristian Amariei va fi condus pe ultimul drum.

”Din păcate, a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!” se arată într-o postare pe rețelele de socializare a Poliției. 

Citește Și Scandal uriaș după asasinarea polițistului din Timiș. „Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. S-a greșit”

×
Subiecte în articol: impuscat Timis politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close