Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaș după asasinarea polițistului din Timiș. „Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. S-a greșit”

Scandal uriaș după asasinarea polițistului din Timiș. „Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. S-a greșit”

Scandal uriaș după asasinarea polițistului din Timiș. „Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. S-a greșit”
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Iun 2019   •   11:18

Este scandal uriaş după asasinarea unui poliţist de către un interlop în Timiş. În vreme ce poliţiştii acuză că nu au dotările necesare pentru a se apăra în faţa infractorilor violenţi, şeful Poliţiei Române lansează acuzaţii extrem de grave: şefii poliţistului ucis ar fi organizat greşit operaţiunea. 

Florin Vâlnei, președinte SED LEX- „E greu de spus unde se află adevărul și n-aș vrea eu să mă pronunț. Condoleanțe familiei, suntem șocați de ce s-a întâmplat. Am mai avut acum zeci de ani un eveniment aproape identic, când un polițist a fost împușcat. Trebuie să luăm cele mai bune decizii și să tranșăm lucrurile pentru că, dacă mergem în aceeași direcție, nu ajungem niciunde. Trebuie să răspundă toți. Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. Că vorbim de lipsă de dotare, că vorbim de pregătirea precară, că nu avem ce ne trebuie pentru a desfășura activitățile zilnice.. dar din punct de vedere al organizării unei astfel de activități, managerul e responsabil cap coadă. Dacă s-a greșit și s-a ajuns la un astfel de eveniment tragic, trebuie să ieșim și să spunem public că s-a greșit, din ce cauză s-a greșit, cine a greșit și care sunt măsurile care trebuie dispuse”. 

×
Subiecte în articol: scandal politist interlop Timis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close