Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare aprigă cu un topor. Suspectul, un bărbat de 26 de ani, a fost reținut

Răzbunare aprigă cu un topor. Suspectul, un bărbat de 26 de ani, a fost reținut

Un tânăr de 26 de ani, înarmat cu un topor, s-a răzbunat pe mașina unui consătean, cu care avea un conflict mai vechi. Bărbatul este bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Răzbunare aprigă cu un topor. Suspectul, un bărbat de 26 de ani, a fost reținut
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2021   •   17:44

Incidentul s-a produs pe 11 iulie, în jurul orei 22:00 în comuna Grădiștea, Județul Călărași. Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 29 de ani cu privire la faptul că autoturismul acestuia ar fi fost distrus, conform Adevărul.

Mașina a fost atacată, cu un topor, de către un tânăr de 26 de ani de ani, din aceeași localitate. Motivul ar fi un conflict mai vechi între propietarul mașinii și atacator.

În urma atacului, capota mașinii, aripa dreaptă față și geamul lateral de la portbagaj ar fi fost distruse. Ca urmare a incidentului, la data de 12 iulie, faţă de agresor a fost probată activitatea infracţională şi luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Suspectul a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive

×
Subiecte în articol: barbat topor masina distrusa
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close