Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Cuc, vizită la drumul expres Craiova-Pitești: „Construcția va fi finalizată înainte de termen”

Răzvan Cuc, vizită la drumul expres Craiova-Pitești: „Construcția va fi finalizată înainte de termen”

Răzvan Cuc, vizită la drumul expres Craiova-Pitești: „Construcția va fi finalizată înainte de termen”
Sursa foto: foto- Facebook/ Răzvan Cuc
02 Iul 2019   •   13:48

Directorul Ford România, Ian Pearson, a verificat duminică evoluția lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, lucrări care ar trebui să fie gata la sfârșitul acestui an.

După ce Ian Pearson a criticat pe rețele sociale faptul că drumul expres Craiova-Pitești nu evoluează, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a mers într-o vizită pe șantier. 

Citește Și Șeful Ford a verificat lucrările la drumul expres Craiova-Pitești. Ce a descoperit britanicul FOTO

Acesta a subliniat că obiectivul Craiova-Pitești a fost lansat în 2017, iulie, iar contractul de proiectare și execuție a fost semnat în decembrie 2018.

„Termenul de proiectare pentru această autostradă a durat 12 luni.  Ambele filme care au câștigat contractele și care lucrează pe acest drum de mare viteză au finalizat proiectele cu cinci luni mai devreme, lucrul acesta înseamnă, de asemenea, că și construcția va fi finalizată de termen”.

„Domnul Ian Pearson vorbește de un singur obiectiv, și anume, centura de ocolire a Balșului, care este parte integrantă dintr-un tronson, din acest drum de mare viteză. Am discutat cu hârtiile pe masă și a realizat și dânsul progresele acestui proiect. Vom inspecta lună de lună șantierele pentru a vedea cum se lucreză pe drumul de mare viteză Pitești-Craiova, a adăugat Răzvan Cuc.

„Noi am inaugurat lucrările la drumul de mare viteză. Mă voi convinge în vizitele lunare împreună cu Ian Pearson.

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close