x close

Reacția magazinului în care un om a murit în timp ce își făcea cumpărăturile

de S.T.    |    20 Feb 2020   •   15:26
Reacția magazinului în care un om a murit în timp ce își făcea cumpărăturile 534

Reprezentanţii magazinului în care un bărbat a murit în timp ce își făcea cumpărăturile au transmis condoleanţe familiei bărbatului decedat.

Un bărbat a murit, miercuri, într-un magazin din Timişoara, însă angajaţii nu au închis magazinul astfel că oamenii şi-au continuat cumpărăturile, în timp ce cadavrul bărbatului se afla pe jos, printre rafturi.

Polițiștii nu au avut alte intervenții decât delimitarea zonei, până la ridicarea corpului bărbatului, și nu putea dispune închiderea magazinului.

Reprezentanţii magazinului au transmis condoleanţe familiei bărbatului decedat.

„Ca urmare a incidentului petrecut ieri, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente.

Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice.

Totodată, le cerem scuze clienţilor noştri care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor competente”, se arată într-un comunicat dat publicităţii joi de reprezentanţii respectivului supermarket. 

Citeşte mai multe despre:

Timisoara cumparaturi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati