Antena 3 CNN Actualitate Reacţia publică a ”baby broker”-ului Cristian Burci, după difuzarea imaginilor. Mircea Badea: E panică şi derută totală

Reacţia publică a ”baby broker”-ului Cristian Burci, după difuzarea imaginilor. Mircea Badea: E panică şi derută totală

Reacţia publică a ”baby broker”-ului Cristian Burci, după difuzarea imaginilor. Mircea Badea: E panică şi derută totală
15 Aug 2014   •   11:03

Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "În gura presei", reacţia publică a lui Cristian Burci cu privire un reportajul CBS realizat cu camera ascunsă imediat după Revoluţie, în care apare ca intermediind vânzarea de copii din România, către familiile americane.

Cristian Burci a fost contactat de jurnalistul Cătălin Tolontan, care i-a cerut o reacţie cu privire la filmul difuzat de Antena 3, în care, potrivit prezentării făcute de reporter, Burci era ”baby broker”.

"Zău, ce să discut? Nu discut despre porcării. E o porcărie!  Interpretarea e o porcărie! Te sun eu într-o oră, te rog", au fost cuvintele pe care Burci s-a grăbit să le rostească la telefon, potrivit unei postări pe blogul personal, intitulată: Flori, fete, filme sau băieţi? Burci: ”Interpretarea filmului e o porcărie!”

Burci nu a revenit cu un telefon, ba chiar a refuzat să mai răspundă, în momentul în care Cătălin Tolontan a încercat să-l mai contacteze.

"Filmul-reportaj de 13 minute e clar, lipsit de patetism şi, tocmai de aceea, impresionant. Descrie o Românie fără apel, populată de oameni care îşi vînd copilul pentru preţul unui videocasetofon. Jocul îl dictează intermediarii. Ei stabilesc ratecardul, ei mituiesc autorităţile, inclusiv pe judecători, după cum le spune Burci reporterilor", a scris jurnalistul Catalin Tolontan, pe blogul personal.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close