Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a profesoarei batjocorite de elevi, în Prahova: "Nu s-a întâmplat nimic grav"

Prima reacție a profesoarei batjocorite de elevi, în Prahova: "Nu s-a întâmplat nimic grav"

A apărut prima reacție a profesoarei de engleză care a fost batjocorită de elevi în timpul orei, în comuna Brebu din Prahova.

profesoara umilita prahova
Prima reacție a profesoarei batjocorită de elevi, în Prahova: "Nu s-a întâmplat nimic grav"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    09 Apr 2023   •   13:22

Profesoara de engleză din comuna Brebu, județul Prahova a avut prima reacție la momentul în care doi elevi au batjocorit-o în timpul orei și au filmat totul.

Colegii femeii au stat de vorbă cu ea în momentul în care imaginile filmate au ajuns în posesia conducerii școlii și ulterior în spațiul public.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Profesoara le-ar fi spus colegilor că scenele petrecute nu reprezintă ceva grav. Aceasta are o experiență de 20 de ani ca profesor titular.

"Noi am fost informați în dimineața zilei de joi, pe 6 aprilie, fiind ziua în care, de altfel, și conducerea școlii a aflat de existența acelui filmuleț.

Citește și: Profesoară de engleză, umilită de elevi în timpul orei. Anchetă la o şcoală din Prahova

A intrat doamna director în posesia filmulețului, ne-a informat pe noi, Inspectoratul Școlar, și a informată și poliția. Se pare că filmulețul este de acum două săptămâni, aproximativ. Doamna profesoară a avut o discuție cu conducerea școlii și dumneaei a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav", a precizat inspectorul școlar general al Inspectoratului Județean Prahova, Ilona Rizea, potrivit observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: prahova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close