Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri explozive din dosarul fraţilor Tate: reclamaţii uitate de poliţiştii din Ilfov

Dezvăluiri explozive din dosarul fraţilor Tate: reclamaţii uitate de poliţiştii din Ilfov

Anchetă la Poliţia Ilfov, după ce Antena3 CNN a dezvăluit în exclusivitate că polițiștii de la Poliția orașului Voluntari au ignorat o plângere depusă de una dintre victimele fraților Tate. Superiorii polițiștilor au mai găsit şi alte reclamații asemănătoare uitate în fişete.

Dezvăluiri explozive din dosarul fraţilor Tate: reclamaţii uitate de poliţiştii din Ilfov
Sursa foto: Facebook
de Carmina Pricopie    |    Ioana Mircea    |    31 Ian 2023   •   14:35

În urma controlului realizat la Poliţia Ilfov, anchetatorii au găsit nu mai puţin de patru plângeri pe numele fraților Tate. Poliţiştii oraşului Volturaţi, în schimb, le-au înregistrat ca petiții.

Două dintre plângeri au fost depuse de două tinere, pe 28 şi pe 29 octombrie 2021. Abia anul acesta, pe 17 ianuarie, cele două plângeri înregistrate iniţial ca petiţii au fost trimise la Parchet, urmând a fi conexate cu dosarul mare instrumentat de către procurorii DIICOT.

Într-un răspuns oficial primit de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov se mai arată că pe lângă aceste două plângeri mai există alte două, înregistrate tot la fel, ca petiţii, însă polițiștii nu precizează data la care ele au fost depuse. Aceştia spun însă că au fost înaintate pe 26 mai 2022 şi 10 iunie 2022, către DIICOT.

Toate fetele semnalau fapte asemănătoare, loviri şi alte violențe, dar şi sechestrare şi lipsire de libertate.

Citeşte şi: Mesajul controversat al lui Andrew Tate după ce a fost scos din arest pentru a fi dus la spital: "Am fost atacat de Matrix"

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close