Antena 3 CNN Actualitate Mesajul controversat al lui Andrew Tate după ce a fost scos din arest pentru a fi dus la spital: "Am fost atacat de Matrix"

Mesajul controversat al lui Andrew Tate după ce a fost scos din arest pentru a fi dus la spital: "Am fost atacat de Matrix"

Andrew Tate a scris un mesaj controversat pe contul său de Twitter după ce acesta a fost scos din arest pentru a ajunge la spital.

Mesajul controversat al lui Andrew Tate după ce a fost scos din arest pentru a fi dus la spital: "Am fost atacat de Matrix"
Sursa foto: Facebook | CNN
de Ioana Mircea    |    09 Ian 2023   •   21:57

Britanicul Andrew Tate a scris pe Twitter că „a fost atacat de Matrix”, făcând aluzie la informațiile apărute în presă despre starea lui de sănătate.

Andrew Tate a fost dus ieri la un spital din București pentru a fi văzut de un medic specialist. Aici, i s-au făcut mai multe analize. Ulterior, acesta a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei unde va rămâne până mâine,când speră să obțină eliberarea.

"Am fost atacat de Matrix. Dar ei au înțeles greșit. Nu poți ucide o idee", este mesajul lui Andrew Tate, de pe contul său de Twitter.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close