Antena 3 CNN Actualitate Cu un ochi vânăt și dosar penal, Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul

Cu un ochi vânăt și dosar penal, Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul

Petrecere după scandalul anului. În mai puțin de o oră, cu un ochi vânăt și dosar penal, Laurențiu Reghecampf își botează fiul pe care îl are cu noua sa parteneră, Corina Caciuc.

Cu un ochi vânăt și dosar penal, Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul
de Gabriel Dano    |    25 Sep 2022   •   12:32

Slujba va fi urmată de o recepție la un club exclusivist din Capitală, acolo unde, potrivit unor surse, Reghecampf a întărit paza pentru a se asigura că fosta lui soție, impresara Ana Maria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție.

Ambii au interdicția de a se apropia unul de celălalt, după ce s-au luat la bătaie în plină stradă. Filmul bătăii, AICI.

"În momentul în care se va încheia slujba de liturghie de aici, de la Biserica Dorobanți, așa cum este cunoscută Biserica Nașterea Maicii Domnului, vor începe pregătirile pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui Laurențiu Reghecampf, botezul băiețelului pe care îl are împreună cu partenera sa de viață.

Această ceremonie religioasă  va începe undeva în jurul orei 3 după-amiaza. Foarte curând sunt așteptați să ajungă și invitații. Vorbim despre oameni din lumea fotbalului românesc, dar și din lumea mondenă și vom vedea exact cum decurge evenimentul, pentru că în anturajul lui Laurențiu Regecampf există îngrijorări că acesta ar putea fi stricat de eventuale neplăceri, având în vedere scandalul iscat cu fosta lui soție.

Așa cum știm, în acest weekend, cei doi au avut o altercație și au sfârșit prin a ajunge la Poliție. Au fost deschise deja 3 dosare penale pentru violență în familie, atât pe numele Anei Maria Prodan, cât și pe numele lui Laurențiu Reghecampf, dar și al șoferului impresarei. Totodată, cei doi s-au ales și cu ordine de restricție", a transmis reporterul Antena 3 Raluca Bîrcă.

Tot astăzi are loc și petrecerea care va avea loc la un restaurant important din Capitală și la care vor participa invitați din lumea fotbalului, dar și din lumea mondenă.

 

 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close