Antena 3 Actualitate Religie A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele

A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele

27 Dec 2019   •   10:43
A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele
Sursa foto: sursă foto:pixaay.com

În regiunea Kapandriti, din preajma Atenei, se petrece un lucru minunat. În urmă cu zece ani, un evlavios apicultor, pe nume Isidor Ţiminis, s-a gândit să introducă într-unul din stupii săi o icoană cu Răstignirea Domnului.

Deschizând stupul, la puţin timp după aceea, a constatat cu uimire că albinele au arătat respect şi evlavie faţă de icoană, pe care au „brodat-o” cu ceară, lăsând neacoperite chipul şi trupul Domnului.

De atunci, în fiecare primăvară, acesta introduce în stupii săi icoane cu Mântuitorul, cu Maica Domnului sau cu sfinţi, iar rezultatul este mereu acelaşi. Cândva i s-a dus o piesă lucrată manual, la o mănăstire de maici, reprezentând dealul Golgotei cu cele trei cruci. Albinele au „brodat” cu ceară întreaga suprafaţă a compoziţiei, lăsând a se percepe clar crucea Mântuitorului şi cea a tâlharului din dreapta Sa, în timp ce crucea tâlharului din stânga au acoperit-o cu un strat gros de ceară, scrie Blogul Sfântul Munte Athos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close