Antena 3 CNN Actualitate Religie A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele

A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele

În regiunea Kapandriti, din preajma Atenei, se petrece un lucru minunat. În urmă cu zece ani, un evlavios apicultor, pe nume Isidor Ţiminis, s-a gândit să introducă într-unul din stupii săi o icoană cu Răstignirea Domnului.

A pus o icoană cu Iisus în stup, iar când a deschis capacul bărbatul a rămas uluit: Ce s-a întâmplat cu albinele
Sursa foto: sursă foto:pixaay.com
27 Dec 2019   •   10:43

Deschizând stupul, la puţin timp după aceea, a constatat cu uimire că albinele au arătat respect şi evlavie faţă de icoană, pe care au „brodat-o” cu ceară, lăsând neacoperite chipul şi trupul Domnului.

De atunci, în fiecare primăvară, acesta introduce în stupii săi icoane cu Mântuitorul, cu Maica Domnului sau cu sfinţi, iar rezultatul este mereu acelaşi. Cândva i s-a dus o piesă lucrată manual, la o mănăstire de maici, reprezentând dealul Golgotei cu cele trei cruci. Albinele au „brodat” cu ceară întreaga suprafaţă a compoziţiei, lăsând a se percepe clar crucea Mântuitorului şi cea a tâlharului din dreapta Sa, în timp ce crucea tâlharului din stânga au acoperit-o cu un strat gros de ceară, scrie Blogul Sfântul Munte Athos.

×
Subiecte în articol: icoana iisus hristos albine
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close