Antena 3 CNN Actualitate Religie Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune pentru copilul sau - Il va proteja pe acesta de toate cele rele!

Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune pentru copilul sau - Il va proteja pe acesta de toate cele rele!

Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune pentru copilul sau - Il va proteja pe acesta de toate cele rele!
22 Apr 2017   •   20:46

O mama adevarata ar face orice pentru copilul ei si, mai ales in momentele de cumpana, ar da orice ca puiul ei sa fie bine. Pentru asta, ortodoxia vine cu o rugaciune catre Domnul Iisus Hristos, rugaciune ce ii protejeaza pe cei mici de cele rele.  Asta este rugaciunea pe care mamele ar trebui sa o rosteasca pentru copilul ei.  

Doamne, Iisuse Hristoase, milostiveste-Te de copiii mei (numele), pazeste-i cu acoperamantul Tau, fereste-i de uneltirile celui rau, departeaza de la ei dusmanii, deschide urechile si ochii lor, daruieste-le inima smerita. Doamne, toti suntem fapturile Tale, ai mila de copiii mei acestia (numele) si indrepteaza-i spre pocainta. Doamne mantuieste pe copiii mei (numele) si lumineaza-le mintea cu lumina intelepciunii evanghelice, indrepteaza-i pe calea poruncilor Tale si invata-i, Mantuitorule, sa faca voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul nostru. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: rugaciune copil parinti
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close